Δείτε παρακάτω
back to top
a

Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας

  /  Δραστηριότητες   /  Επίσκεψη της Ομάδας Photo World

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας είχε τη χαρά και την τιμή να υποδεχτεί τη φωτογραφική Ομάδα Photo World από τη Βουλγαρία, με έδρα τη Σόφια. Φωτογράφοι της ομάδας επισκέφθηκαν την Καβάλα με αφορμή το Cosmopolis Festival, συναντήθηκαν με μέλη του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας με σκοπό τη γνωριμία των δύο ομάδων, την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών και τη δημιουργία μίας βάσης για πιθανή μελλοντική συνεργασία των δύο ομάδων. Η κάθε ομάδα παρουσίασε τον τρόπο λειτουργίας της, στους σκοπούς και τα ενδιαφέροντά της και μετά το πέρας της συνάντησης, μέλη του φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας, ξενάγησαν και φωτογράφησαν παρέα με τα μέλη του Photo World Club, τα στενά της Παλιάς Πόλης της Καβάλας.

 

Το Photo World Club είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εργάζεται για τη δημιουργία μιας φωτογραφικής κοινότητας αλληλεγγύης στη Βουλγαρία, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και τη διάδοση της φωτογραφίας.Διοργανώνει τακτικές συναντήσεις φωτογράφων και εκδηλώσεις. Δημιουργεί ποιοτικό πληροφοριακό υλικό για φωτογραφικά θέματα. Προσφέρει  εκπαίδευση σχετικά με τη φωτογραφία. Αναπτύσσει και υποστηρίζει συγγραφείς και φωτογραφικά έργα. Δουλεύει για να δημιουργήσει μια μακροχρόνια σχέση με τους φωτογραφικούς οργανισμούς στη Βουλγαρία και στο εξωτερικό.

 

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το Photo World Club που μας επισκέφθηκε και ευελπιστούμε με μία όμορφη συνεργασία των δύο φωτογραφικών ομάδων.

Φωτογραφίες ©  Καροφυλλίδου Μαρία