Δείτε παρακάτω
back to top
a

Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας

  /  Δραστηριότητες   /  29ο Σεμινάριο Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας για Αρχάριους

Τα Σεμινάρια Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας διοργανώνονται από το 1986 και σκοπό έχουν τη διάδοση της Καλλιτεχνικής φωτογραφίας και την προώθηση των καλών τεχνών, διευρύνοντας το καλλιτεχνικό κοινό και εντάσσοντας νέους φωτογράφους στην ομάδα.

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας, με χαρά και τιμή, διοργανώνει φέτος το 29ο Σεμινάριο Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας για Αρχάριους. Το Σεμινάριο αφορά νέους ενήλικες καλλιτέχνες που θέλουν να γνωρίσουν την τέχνη της φωτογραφίας ξεκινώντας από τις βασικές αρχές και την ιστορία του μέσου, να κατακτήσουν το τεχνικό κομμάτι της φωτογράφισης και των φωτογραφικών μηχανών και να εμβαθύνουν στην καλλιτεχνική διάσταση της φωτογραφίας διευρύνοντας τους ορίζοντες της προσωπικής τους έκφρασης.

Το τμήμα θα αποτελέσουν 35-40 νέοι φωτογράφοι οι οποίοι θα επιλεγούν με σειρά προτεραιότητας. Η διάρκεια του Σεμιναρίου είναι 8 μήνες, από τον Οκτώβριο του 2018 έως και τον Μάιο του 2019. Τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη 19.00-21.00 στο studio του Φωτογραφικού Ομίλου, Ιουστινιανού 3 στην Παναγία, στο πρώην 1ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας.

Έναρξη Μαθημάτων: 3 Οκτωβρίου 2018

Οι εγγραφές για το 29ο Σεμινάριο Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας θα πραγματοποιούνται στο γραφείο του Ομίλου, στην αίθουσα Α3 στο πολιτιστικό κέντρο «Πυθαγόρας» από 10 έως 19 Σεπτεμβρίου 2018, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 19:00 με 21:00.