Δείτε παρακάτω
back to top
a

Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας

  /  Δραστηριότητες   /  Σεμινάρια   /  28ο Σεμινάριο φωτογραφίας για αρχάριους φωτογράφους

Κάθε πολιτιστικό σωματείο είναι ένας σύλλογος ανθρώπων  που ήρθανε κοντά γιατί έχουν μια κοινή αγάπη. Ανθρώπων που κάθε ένας από αυτούς θέλει να προσφέρει τη διάθεση, το χρόνο και τελικά τις ιδέες του έτσι ώστε να ανανεώσει, να βελτιώσει και τελικά να αλλάξει προς το καλύτερο τον σύλλογο στον οποίο επέλεξε να ανήκει και κατ’ επέκταση, τις δράσεις του.

Στο πλαίσιο αυτής της ανανέωσης, ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διοργάνωση του 28ουΣεμιναρίου Φωτογραφίας. Ένα σεμινάριο αναμορφωμένο και ανασυγκροτημένο, το οποίο απευθύνεται σε ανθρώπους που αγαπάνε τη φωτογραφία, πιστεύουν στη δύναμη του φακού και θέλουν να μάθουν τι είναι αυτό που τους κάνει να στοχεύουν με τη μηχανή τους, αναζητώντας κάθε φορά κι ένα τέλειο κλικ. Ένα σεμινάριο που ξεκινάει από τις βασικές αρχές του μέσου και φτάνει μέχρι την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης ενός εν δυνάμει δημιουργού. Παράλληλα με τα μαθήματα, θα δίνεται η δυνατότητα και πρακτικής εφαρμογής μέσω φωτογραφικών εξορμήσεων σε κοντινούς – και όχι μόνο – προορισμούς, υπό την καθοδήγηση των εισηγητών του σεμιναρίου.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στο γραφείο του Ομίλου στην αίθουσα Α3 στο πολιτιστικό κέντρο «Πυθαγόρας», 7ηςΜεραρχίας 1, από τις 18 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, κατά τις ημέρες Δευτέρα & Τετάρτη, ώρες 19:00-21:00.

Θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός συμμετοχών και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.