Δείτε παρακάτω
back to top
a

Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας

  /  Δραστηριότητες   /  Εκδηλώσεις   /  Εκθεση Φωτογραφίας «FACESENSES» του Παντελή Ευθυμιάδη

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας, σε μια προσπάθεια προβολής και προώθησης του καλλιτεχνικού έργου των μελών του, παρουσιάζει τη δεύτερη ατομική έκθεση Φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στη γκαλερί μεταξωτών μαντιλιών MANTILITY.
Το MANTILITY ως χώρος που στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία παρέχοντας μια πλατφόρμα έκφρασης σε πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες, θα αποτελέσει επίσης ένα σημείο συνάντησης διαφορετικών τεχνών, έναν τόπο προώθησης της καλλιτεχνικής φωτογραφίας και ένα σημείο εκκίνησης για διαφορετικές και ξεχωριστές αφηγήσεις.
Την Τρίτη 24/4 και ώρα 7.30 μμ, σας περιμένουμε στα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης του φωτογράφου Παντελή Ευθυμιάδη, ο οποίος παρουσιάζει τη φωτογραφική σειρά με τίτλο «FACESENSES».
Ο Παντελής Ευθυμιάδης ζει και εργάζεται στην Καβάλα.
Η πρώτη του επαφή με τη φωτογραφία και τον σκοτεινό θάλαμο έγινε σε μαθήματα στο Λύκειο. Το 2011 ασχολήθηκε περισσότερο με την καλλιτεχνική φωτογραφία μέσα από σεμινάριο του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας, του οποίου είναι ενεργό μέλος μέχρι σήμερα.
Στη διάρκεια αυτή έχει παρακολουθήσει αρκετά φωτογραφικά σεμινάρια και έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις.

Πιστεύει ότι με τη φωτογραφία μπορείς να μεταμορφώσεις τις υπάρχουσες καταστάσεις μέσα από το δικό σου φίλτρο. Τον γοητεύει η αμεσότητα και συγχρόνως η δυσκολία του μέσου.

Η έκθεση αποτελείται από τη σύνθεση φωτογραφιών επιχειρώντας να δημιουργήσει ένα εικαστικό αποτέλεσμα που τονίζει το θέμα στην ματιά του θεατή.
Διάρκεια έκθεσης 24/5-15/5.
Οι ώρες επίσκεψης της έκθεσης συμπίπτουν με τις ώρες αγοράς.