Δείτε παρακάτω
back to top
a

Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας

  /  Δραστηριότητες   /  Ένα οκτάμηνο φωτογραφικό ταξίδι, με το Στράτο Καλαφάτη, ολοκληρώνεται

Μετά από 8 δημιουργικούς μήνες, το Σαββατοκύριακο 6-7 Οκτωβρίου 2018, ολοκληρώθηκε ο κύκλος εργασιών με δάσκαλο και καθοδηγητή τον αγαπητό Στράτο Καλαφάτη. Το Σεμινάριο που ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2017, με τη συμμετοχή 12 μελών του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας, μετά από πολλές ώρες φωτογράφισης, φωτογραφικών συζητήσεων και editing, οδήγησε στη δημιουργία 12 αντίστοιχων χειροποίητων ατομικών λευκωμάτων. Κατά τη διάρκεια, κάθε μέλος οδηγήθηκε με δημιουργικό και παραγωγικό τρόπο στην ολοκλήρωση ενός προσωπικού Project που είτε προϋπήρχε ή προέκυψε ανατρεπτικά από τη διαδικασία.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το δάσκαλό μας Στράτο Καλαφάτη για αυτούς τους ιδιαιτέρως ευχάριστους και παραγωγικούς μήνες, για την βοήθειά του και πέραν των ωραρίων του σεμιναρίου σε κάθε μέλος που συμμετείχε καθώς και για τη γενικότερη προσφορά και βοήθειά του προς το Φωτογραφικό Όμιλο Καβάλας, με κάθε ευκαιρία.

Συμμετείχαν τα μέλη:

Ασλανίδου Μηλίτσα, Βιολιτζή Γεωργία, Ζωίδης Τάσος, Καλοκάρδη Νατάσα, Καροφυλλίδου Μαρία ,Κουμουλίδης Ηλίας, Κουράγιος Μιχάλης, Κωνσταντινίδου Κωνσταντίνα, Τρυφωνόπουλος Γιάννης, Τσιρίδης Λάζαρος, Τσουκαλάς Θάνος, Τυρολόγου Σώτη

 

 

Φωτογραφίες άρθρου © Κουράγιος Μιχάλης, Τσιρίδης Λάζαρος, Ασλανίδου Μηλίτσα