Δείτε παρακάτω
back to top
a

Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας

  /  Δραστηριότητες   /  «The Provinces» με συμμετοχή του μέλους μας Τάσου Ζωίδη!

To TAF / the art foundation με χαρά παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας The Provinces, που εγκαινιάζεται την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 στις 20:00 και θα διαρκέσει έως τις 16 Μαΐου, με συμμετοχή του μέλους μας Τάσου Ζωίδη.

Η πλατφόρμα «The Provinces»

Το εγχείρημα The Provinces συγκεντρώνει φωτογράφους που δουλεύουν μακριά από την Αθήνα, αλλά και κάποιους που έχοντας ως βάση την Αθήνα φωτογραφίζουν συστηματικά μακριά της. Αποφεύγοντας τους ευφημισμούς για τις εκτός του κέντρου περιοχές της χώρας, συνειδητά κάνει χρήση του όρου «επαρχία» ή «επαρχίες». Με την εισαγωγή αυτής της λέξης στη δημόσια συζήτηση, επιδιώκεται να γίνει η χρήση αυτής κατά το δυνατόν ουδέτερη και ως εκ τούτου ελεύθερη από τις αρνητικές της συνδηλώσεις. Στην αναζήτηση συγκλίσεων και αποκλίσεων κέντρου-επαρχίας και των επαρχιών μεταξύ τους, προχωρούμε θεωρώντας ότι ουσία της επαρχιακότητας ή της επαρχίας δεν υπάρχει.

Η πλατφόρμα The Provinces ιδρύθηκε από τους Κώστα Ιωαννίδη, Ελένη Μουζακίτη, Τάσο Ζωίδη, Χρήστο Ροντογιάννη, Χρήστο Σωτηρόπουλο και Πάνο Χαραλαμπίδη – Μαίρη Χαιρετάκη.

 

Εγκαίνια έκθεσης: Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, 20.00

Διάρκεια: 19.04 – 16.05.19

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Κυριακή, 12.00 – 20.00

Διέυθυνση: Νορμανού 5, 105 55 Αθήνα

Είσοδος Ελεύθερη

 

Φωτογραφία εξωφύλλου © Τάσος Ζωίδης