Δείτε παρακάτω
back to top
a

Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας

  /  Δραστηριότητες   /  Έκθεση Μελών «Γυναίκα» – Μάρτιος 2022

Η έκθεση με θέμα τη «Γυναίκα» πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας, για μια από κοινού συμμετοχή στον εορτασμό της Παγκόσμιας  ημέρας της Γυναίκας και υλοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Καβάλας. Παρουσιάστηκε στον ισόγειο χώρο του κτιρίου της Μεγάλη Λέσχης Καβάλας μεταξύ 8-17 Μαρτίου 2022.

Η έκθεση επιχείρησε  να αναδείξει το θέμα της, παρουσιάζοντάς το μέσα από 16 διαφορετικά βλέμματα, αναδεικνύοντας τις διαφορετικές  προσεγγίσεις και πρακτικές που οδηγούν στην καλλιτεχνική παραγωγή εικόνων αλλά και δημιουργώντας ερωτηματικά πάνω στο θέμα της γυναικείας αναπαράστασης  στη σύγχρονη οπτική κουλτούρα.

Συμμετείχαν οι: Ασλανίδου Μηλίτσα, Βαρδαβούλιας Δημοσθένης, Βιολιτζή Γεωργία, Γεωργακούδη Θεοδώρα, Ευθυμιάδης Παντελής, Καλοκάρδη Νατάσα, Καμίλη Έλενα, Καροφυλλίδου Μαρία, Κουμουλίδης Ηλίας, Κουράγιος Μιχαήλ, Κωνσταντινίδου Μυρτώ, Μπέζα Χριστίνα, Σαϊτανίδου Λιουντμίλα, Τζιώγας Τάσος, Τσουκαλάς Θάνος , Τυρολόγου Σώτη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας για την πρόσκληση και εκδήλωση εμπιστοσύνης στον ΦΟΚ για την παραγωγή της πολιτιστικής αυτής δράσης, το Δήμο Καβάλας για την έμπρακτη υποστήριξή του αλλά και όλους όσους επισκέφτηκαν την έκθεση.

 

 

 

Φωτογραφίες άρθρου: Σώτη Τυρολόγου. Δημοσθένης Βαρδαβούλιας, Μυρτώ Κωνσταντινίδου,

Χριστίνα Μπέζα, Μαρία Καροφυλλίδου