Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας παρουσιάζει έκθεση με τίτλο Un:veil στη Μεγάλη Λέσχη από τις 8 έως τις 16 Νοεμβρίου σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Καβάλας.
Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες και χειροποίητα φωτογραφικά βιβλία (zine). Τα έργα ανήκουν σε φωτογραφικά project, που αναπτύχθηκαν από τις ομάδες μελών του ομίλου κατά το τελευταίο έτος και θα παρουσιαστούν συλλογικά υπό την επιμέλεια της Μαριάνθης Ευθυμίου και της Ελένης Μουζακίτη.
Από το τοπίο της Καβάλας και τη συλλογική ταυτότητα, μέχρι την αναζήτηση του οικείου και του προσωπικού, οι δώδεκα συνεργασίες αναπτύσσουν τη δική τους οπτική γλώσσα που “ισορροπεί ανάμεσα στην έρευνα, τον πειραματισμό και την προσωπική έκφραση”.
“Un:veil” καθώς τα zine ξεφυλλίζονται και ξεδιπλώνονται σταδιακά, ενώ οι φωτογραφίες αποκαλύπτονται μέσα στον χώρο, φανερώνοντας ή αποκρύπτοντας επιλεκτικά όσα οι φωτογράφοι τοποθετούν μέσα και έξω από το κάδρο τους.
Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 19:30 με ζωντανή ηχητική performance από την OR poiesis με τίτλο “Νυκτιφαὲς περὶ γαῖαν ἀλώμενον ἀλλότριον φῶς” και dj set Kioris.
Αυτή είναι η δεύτερη έκθεση του Φωτογραφικού Ομίλου, αφιερωμένη στη μνήμη του Δημήτρη Κισουδάκη.
Εγκαίνια: Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 19:30
Ωράριο λειτουργίας: καθημερινά 10:30-13:30 και 18:00-21:00
Τοποθεσία: Μεγάλη Λέσχη Καβάλας, οδός Κύπρου 12

LP

