Δείτε παρακάτω
back to top
a

Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας

  /  Δραστηριότητες   /  «Sombre Caste» του Αντώνη Πασβάντη – Ακύρωση

Αγαπητοί φίλοι του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας,

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας, μετά τις τελευταίες εξελίξεις από την εξάπλωση του δεύτερου κύματος του Κορωνοϊού, με την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας να περνά στο επίπεδο 3 αυξημένης επιτήρησης, και με αυξημένο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας, αποφάσισε την αναβολή της εκδήλωσης του φωτογράφου Αντώνη Πασβάντη που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Σάββατο 31 Οκτωβρίου. Η παρουσίαση του φωτογραφικού έργου του Αντώνη Πασβάντη μεταφέρεται για την άνοιξη του 2021.

 

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας, έχει τη χαρά και τη τιμή να υποδέχεται το Καβαλιώτη φωτογράφο Αντώνη Πασβάντη σε μία παρουσίαση της δουλειάς του  «Sombre Caste».

Ο  Αντώνης Πασβάντης γεννήθηκε και ζει στην Καβάλα. Από το 2015 έως το 2017 παρακολουθεί την προσφυγική κρίση. Μέρος του έργου του «The Clamor of Idomeni» (Η κραυγή της Ιδομένης) έχει παρουσιαστεί στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στο Adelaide Photo Festival. Από το 2017 καταγράφει τις επιπτώσεις των ελληνοτουρκικών συνόρων στους ανθρώπους.

Με τη δουλειά του «Sombre Caste» που ερευνά την άνοδο μιας νέας σκοτεινής τάξης ως επακόλουθο της δεκαετούς ελληνικής κρίσης, διακρίθηκε ως 1ος finalist στο Athens Photo World 2020.

 

Πληροφορίες εκδήλωσης

 

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Θερινός Κινηματογράφος Ζέφυρος

18.00

Είσοδος Ελεύθερη

 

Η χρήση μάσκας προστασίας από τους παρευρισκόμενους είναι υποχρεωτική.