Δείτε παρακάτω
back to top
a

Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας

  /  Δραστηριότητες   /  31ο Σεμινάριο Φωτογραφίας

Αγαπητοί φίλοι,

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας, μετά τις τελευταίες εξελίξεις από την εξάπλωση του δεύτερου κύματος του Κορωνοϊού, με την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας να περνά στο επίπεδο 3 αυξημένης επιτήρησης, και με αυξημένο αίσθημα ευθύνης αποφασίζει τη ματαίωση του 31ου Σεμιναρίου για νέους φωτογράφους. Για όσους έχουν κάνει εγγραφή στο 31ο σεμινάριο, θα κρατηθεί η θέση τους για την επόμενη χρονιά εφόσον το επιθυμούν.

 

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας, με χαρά και τιμή, διοργανώνει φέτος το 31ο Σεμινάριο Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας για Αρχάριους. Το Σεμινάριο διαρκείας (Νοέμβριος 2020 – Μάιος 2021) αφορά ενήλικες καλλιτέχνες που θέλουν να γνωρίσουν την τέχνη της φωτογραφίας, ξεκινώντας από τις βασικές αρχές και την ιστορία του μέσου, να κατακτήσουν το τεχνικό κομμάτι της φωτογράφισης και των φωτογραφικών μηχανών και να εμβαθύνουν στην καλλιτεχνική διάσταση της φωτογραφίας διευρύνοντας τους ορίζοντες της προσωπικής τους έκφρασης, μέσω του έργου κλασσικών και σύγχρονων φωτογράφων.

Τα Σεμινάρια Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας διοργανώνονται από το 1986 και σκοπό έχουν τη διάδοση της Καλλιτεχνικής φωτογραφίας και την προώθηση των καλών τεχνών, διευρύνοντας το καλλιτεχνικό κοινό και εντάσσοντας νέους φωτογράφους στην ομάδα.

 

Εγγραφές:

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 19/10 έως 2/11

18.00-20.00

Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας

Ευγ.Ιορδάνου & Αριστείδου

 

Έναρξη μαθημάτων : Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

 

πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6977469909, 6974701460