Δείτε παρακάτω
back to top
a

Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας

  /  Δραστηριότητες   /  Εκθέσεις   /  Διάκριση του Μέλους του Φωτογραφικού Ομίλου Μάκη Μακρή στους καλύτερους φωτογράφους δρόμου

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας, έχει τη χαρά και την τιμή της διάκρισης του μέλους μας Μάκη Μακρή  στους καλύτερους φωτογράφους δρόμου για το 2018. Η διάκριση επιτεύχθηκε στο διεθνές φεστιβάλ φωτογραφίας δρόμου του Μαϊάμι (MSPF) και η φωτογραφία του θα αποτελέσει μέρος της αντίστοιχης έκθεσης η οποία θα πραγματοποιηθεί το History Miami’s Center for Photography, μετά τη λήξη του φεστιβάλ, καθώς και στο Street Photo Milano το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο τον προσεχή Μάιο.

Ο Μακρής Μάκης είναι μέλος του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας από το 2010 και διετέλεσε πρόεδρός του για 4 χρόνια. Επιπρόσθετα, αποτελεί μέλος της κολεκτίβας βulb από το 2017. Δείγμα της δουλειάς του μπορείτε να δείτε στα portfolio του στο παρόν site, στον προσωπικό του ιστότοπο καθώς και στο Instagram.

 

Τα Μέλη του Φωτογραφικού Ομίλου του εύχονται καλή επιτυχία καθώς και αντίστοιχη συνέχεια και συνέπεια σε διακρίσεις στο φωτογραφικό του μέλλον.

 

 

 

 

Φωτογραφίες  © Μακρής Μάκης